VIP event 22-24 oktober Bayreuth – Oberfranken (DE)


– Strikt op uitnodiging bij reservatie van een Frankia of Yucon productieplaats –

Bedankt voor uw vertrouwen en keuze voor Bronn Technics Motorhomes en een nieuwe Frankia of Yucon 2021.

Om u alle mogelijkheden te geven om goed ge├»nformeerde en doordachte keuzes te maken bij het samenstellen van uw nieuwe Frankia of Yucon nodigen we uit op ons VIP event bij onze fabrikant met verblijf in het nabijgelegen “Bellevue Spa & Resort Reiterhof Wirsberg“. Indien het past in onze overeenkomst kan u immers tot net na dit bezoek nog wijzigingen doorvoeren aan de opbouw en optiekeuzes. (Wijzigingen aan het onderstel zijn niet meer mogelijk.) Zo zijn we er zeker van dat uw nieuwe motorhome helemaal naar wens is.

Na een begeleid bezoek aan de fabrikant krijgt u ruimschoots de tijd om de nieuwe modelreeks 2021 te ontdekken. Daarna kan u naar wens terugkeren naar het hotel, en ’s avonds voorzien wij een gezellig groepsdiner in hartje Bayreuth. De volgende dag worden de nieuwe motorhomes nogmaals ter bezichtiging opgesteld, dit keer op het hoteldomein, en is er desgewenst ruimte en tijd om in overleg te gaan met onze adviseurs. Het is een erg mooie streek, als het in uw planning past raden we zeker aan om uw verblijf vroegtijdig te starten en/of te verlengen.

Praktisch:
22/10: Aankomst en inchecken
23/10 10u30: Fabrieksbezoek in Marktschorgast, aansluitend ter plaatse bezichtigen van de nieuwe modelreeks 2021
23/10 16u: Verplaatsing naar het hotel – ruim de tijd om even te rusten of op te frissen. Hotel: “Bellevue Spa & Resort Reiterhof Wirsberg”
23/10 19u30: groepsdiner in Bayreuth centrum + avondwandeling.
24/10: Detailbezoek van de nieuwe modelreeks met ruimte voor vragen en advies.

De hotelovernachtingen en het groepsdiner worden voorzien door Bronn Technics Motorhomes, zodat u zich enkel hoeft bezig houden met ontdekken en genieten. Graag tot dan!
U ontvangt uiteraard deze uitnodiging en alle details nog per mail. Let op: u dient uw deelname uitdrukkelijk te bevestigen voor 26/09. Het aantal inschrijvingen is beperkt.

Met vriendelijke groeten,
Het Bronn Technics Motorhomes team

Bronn Technics