Home ยป Tweedehands

Tweedehands

Toont het enige resultaat

Zoek je een betrouwbare dealer waar je kwalitatieve tweedehands campers kunt kopen tegen scherpe prijzen? Wanneer je ervoor kiest om een tweedehands motorhome te kopen bij BRONN TECHNICS ben je zeker van een mobilhome die nog jarenlang meegaat. Wij zijn een motorhome specialist met jarenlange ervaring en zorgen ervoor dat jouw gewenste mobilhome occasie tot in de details is nagekeken. Bij ons gaat veiligheid en een persoonlijke service boven alles. Onze specialisten voorzien je graag van advies bij het kiezen van een mobilhome occasie.

Ben je op zoek naar een verdeler van tweedehands campers?

Als FRANKIA dealer richten we ons voornamelijk op ons huismerk, maar het kopen van een tweedehands FRANKIA mobilhome is ook een zeer verstandige keuze. Dankzij de kwaliteit van de gebruikte materialen behoudt een kwalitatief tweedehands motorhome immers erg lang haar waarde. Onze tweedehands campers worden uiteraard grondig nagekeken zodat je zorgeloos op reis kunt gaan. Als wij beschikken over een mobilhome occasie, zetten wij deze zo snel mogelijk online. Uiteraard kun je ook langskomen in onze showroom nabij Antwerpen waar je alle tweedehands campers van binnen kunt bekijken. Enkele tweedehands campers kunnen enkel op afspraak worden bezichtigd. De reden is dat deze tweedehands campers ofwel vlakbij overdekt zijn gestald, ofwel omdat de huidige eigenaar er nog een laatste trip mee wenst te doen. Heb je een mobilhome occasie op het oog? Wees er dan als eerste bij en neem contact met ons op!

Waar moet je op letten bij het kopen van een tweedehands motorhome?

Het kan lastig zijn om te kiezen tussen verschillende tweedehands campers. Allereerst is het verstandig om te kijken naar het model. Voldoet de motorhome aan jouw gewenste inrichting en is het geschikt voor het aantal personen waar je mee wilt reizen? Vergeet ook niet om na te gaan of de tweedehands mobilhome die je wilt kopen, beschikt over airco of verwarming en andere functionaliteiten waarover je wilt beschikken. Ga je een tweedehands mobilhome kopen bij BRONN TECHNICS? Dan hoef je niet om te kijken naar het onderhoud en de veiligheid van de mobilhome. Wij zijn een erkend servicepunt en zorgen dat alle tweedehands campers die wij verkopen voldoen aan alle veiligheidseisen.

Maak een afspraak of bezoek onze showroom

Wist je dat je naast een mobilhome occasie bij ons ook kunt kijken naar showroommodellen die tegen een mooie prijs worden aangeboden? Indien je interesse hebt in het kopen van een showroommodel of een mobilhome occasie, heten we je graag welkom in onze showroom. Voor het maken van een afspraak of het stellen van vragen kun je ons contacteren door te bellen naar 037712936. Wil je altijd op de hoogte zijn van ons laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Bronn Technics