Tweedehands motorhome salon Antwerpen 11 & 12 februari

February 8, 2017

 

Beste motorhomeliefhebbers,

 

Op 11 en 12 februari vindt in Antwerp Expo voor de 7de maal het Tweedehands MotorhomeSalon plaats, de grootste tweedehandsbeurs voor motorhomes in België. Bronn Technics is voor het derde jaar op rij aanwezig. We nemen een Frankia I730BD en Frankia T680BD mee!

 

"Dankzij de meer dan 50 exposanten uit zeer uiteenlopende sectoren is het Salon voor alle motorhomeliefhebbers uit België en Nederland een echte must.
Het Tweedehands MotorhomeSalon is the place to be voor iedereen die nog graag voor de zomer een motorhomekoopje wil doen. Er zijn honderden tweedehands motorhomes en stockwagens te ontdekken aan zeer interessante prijzen en garanties.
En ook voor de motorhomebezitter is het Salon meer dan een bezoek waard: aanbieders van accessoires, gidsen en magazines, verzekeraars, vertegenwoordigers van campings en kampeerautoterreinen… de hele kampeersector komt uitgebreid aan bod!
Mensen die (voor het eerst) willen proeven van de motorhomebeleving kunnen terecht bij de vele verhuurbedrijven.
Achtergrond en duiding krijgt de motorhomegebruiker in praktische en boeiende infosessies.De hele dag door is er animatie en kan de bezoeker in het Mobilcafé  verpozen en op adem komen.

 

Nieuw op de beurs: focus op beginners
Gratis praktijklessen. De koudwatervrees voor motorhomegeïnteresseerden wordt zo weggnomen. Onder begeleiding van gespecialiseerde instructeurs van rijschool Sanderus krijgt de bezoeker de mogelijkheid om zelf een ritje te maken op de openbare weg. En dit zowel voor rijbewijs B als C1!

 

Tijdens de beurs, vind je de motorhome van je dromen, alle mogelijke tips en tricks, nuttige adressen en creatieve ideeën voor een geslaagde motorhomevakantie! Mis het event niet!"

 

Via de site kan je gratis inkom kaarten aanvragen. Ook is het mogelijk om gratis te overnachten op Camperpark Vogelzang zodat je er een gezellig weekend van kan maken vlakbij hartje Antwerpen.

 

Meer info kan je terugvinden op http://www.motorhomesalon.be/

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Milieunormen en Lage Emissie Zones

March 3, 2017

1/1
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square