Home » Service & Shop

Mobilhome onderhoud

Zoek je een geschikte locatie waar je jouw mobilhome van onderhoud kan voorzien? BRONN TECNHNICS beschikt over alle technische know-how die nodig is om campers van alle merken te voorzien van grondig onderhoud. Als mobilhome specialist hebben wij al bijna 30 jaar ervaring en daardoor veel kennis van het technische aspect van een camper. Wanneer je onderhoud aan jouw camper laat uitvoeren bij BRONN TECHNICS, kun je zonder zorgen aan jouw volgende mooie reis beginnen.

Jouw mobilhome voorzien van service en onderhoud

Wis je dat wij een erkend servicepunt zijn? Wij voorzien campers van alle merken van grondig onderhoud en herstellen accessoires van jouw mobilhome indien nodig of indien gewenst. Voorbeelden van merken waarmee wij veel ervaring hebben zijn FRANKIA, RMB, AL-KO, Fiamma, Truma, Dometic, Teleco, Thetford, Brustor, Alde, Waeco, Thule, Reich en nog veel meer. Tevens ben je voor een gratis waterlekkagetest bij ons op de juiste plek. Bovendien zijn wij gespecialiseerd in 12V elektronica en onderhoud van het woongedeelte van een mobilhome. Het is belangrijk om tijdig de verwarming, airco, boiler en koelkast van jouw camper te voorzien van onderhoud. Wacht niet te lang met het uitvoeren van onderhoud aan jouw camper en maak een afspraak.

onderhoud

Maak aub tijdig een afspraak voor onderhoud, montage of herstellingen!

Neem nu contact met ons op!
ezgif.com-webp-to-jpg (1)
shop
toebehoren

Wij zijn de expert op het gebied van technisch maatwerk en inrichtingen

Bij BRONN TECHNICS ben je aan het juiste adres voor op maat gemaakte motorhome inrichtingen en verbouwingen in functie van uw noden. Vanwege de volgende redenen kan het handig zijn om jouw motorhome inrichting geheel op maat te laten maken:

 • Sportdoeleinden zoals wintersport, motorcross, cyclocross, surfen of racen
 • Beroepshalve zoals een mobiel kantoor, showroom of opleidingscenter
 • Lichamelijke beperking zoals een brede deur, lift, aangepast bed of beademingstoestel
 • Gewijzigde gezinssituatie

Dit zijn slechts voorbeelden van redenen waarom je baat kan hebben bij het op maat maken van jouw camper. Bekijk onze Facebook pagina en bekijk onze foto’s.

Wij zijn jouw partner op het gebied van onderdelen en accessoires

Naast het laten uitvoeren van onderhoud, kun je in onze shop terecht voor alle accessoires en onderdelen die je nodig hebt voor jouw mobilhome. De meest courante zaken hebben we steeds op voorraad. Indien dit niet het geval is, kunnen wij deze bestellen bij alle grote leveranciers. Een greep uit ons uitgebreide gamma is als volgt:

 • BeneGas, gastechniek en LPG installaties
 • Vaatwassers, wasmachines, Inbouwstofzuigers, airco’s en verwarming
 • Onderhoudsproducten zoals toiletproducten, toiletcassettes en tankreinigers
 • 12V elektronica zoals multimediasystemen, televisies, zonnepanelen, omvormers, LED verlichting, ventilatoren, stofzuigers, haardrogers, laders, batterijen en keukengerei
 • Campingstoelen, safaritenten, bordensets en oprijblokken
 • Dakluiken, toilet fresh-up sets, cassettes, luifels en waterpompen
 • Zetelbekleding, matrassen en kussens

Maak een afspraak en wij voorzien jouw mobilhome van grondig onderhoud

Wil je een afspraak maken om jouw mobilhome te voorzien van onderhoud? Of wil je meer informatie ontvangen over de mogelijkheden op het gebied van technisch maatwerk en inrichtingen? Contacteer ons dan en bel naar 037712936. Wij zijn dag en nacht bereikbaar. Kies voor een erkend servicepunt en ga veilig de weg op!

Bronn Technics