Home » Nieuwe motorhome kopen

Nieuwe motorhome kopen

  • Technische know-how
  • Service minded
  • Persoonlijk advies

Zoek je een motorhome dealer in hartje Vlaanderen, in de omgeving van Antwerpen, Gent en Brussel? Een betrouwbare plaats waar je een nieuwe motorhome kunt kopen? Bij BRONN TECHNICS in Temse kies je uit een kwalitatief en uitgebreid gamma. Het kopen van een motorhome is een flinke investering waardoor het belangrijk is om enkel te kiezen voor de allerbeste kwaliteit. Wanneer je kiest voor hoogwaardige kwaliteit profiteer je immers van een lange levensduur en het comfort dat je nodig hebt tijdens een campervakantie. Dit betekent echter niet dat alleen mensen met een groot budget een nieuwe camper kunnen kopen. Bij BRONN TECHNICS kun je naast een nieuwe camper ook regelmatig showroommodellen kopen die zo goed als nieuw zijn. Dit geldt ook voor de recente tweedehands mobilhomes die ons technisch team zo goed als nieuw oplevert.

Een nieuwe camper kopen bij een motorhome specialist

Aangezien wij voor België de exclusieve dealer zijn van het bekende Duitse merk FRANKIA -en nu ook Yucon-  zijn wij niets voor niets een begrijp in de camperbranche in België. Dit merk staat al jarenlang bekend als het meest kwalitatieve en innovatieve merk op de markt. Daarnaast is één van de grote voordelen van het kopen van een nieuwe mobilhome of campervan bij ons dat de voertuigen fel gepersonaliseerd kunnen worden, zelfs maatwerk is mogelijk. Heb je zelf al een idee voor bijvoorbeeld de indeling of technische configuratie van de camper die je nieuw wilt kopen? Geef het aan ons door en wij gaan met veel enthousiasme voor je aan de slag. 

Direct uw camper verkopen?

Neem nu contact met ons op!

Kom langs in onze showroom

Wanneer je interesse hebt in het kopen van een nieuwe motorhome, heten wij je graag een warm welkom in onze showroom. Servicegericht te werk gaan staat bij ons familiebedrijf hoog in het vaandel. Wij doen er dan ook alles aan om je nieuwe camper volledig naar jouw wens aan te passen. Kom langs en doe inspiratie op! Bel bij vragen of voor het maken van een afspraak gerust naar 037712936.

Meer lezen over Frankia? Bekijk hieronder de brochures

Bronn Technics