Home » Nieuw

Nieuwe Frankia motorhomes en Yucon campervans

Nieuwe motorhome kopen? Neem enkel genoegen met het beste.

Het Duitse merk FRANKIA staat reeds jaren bekend als het meest kwalitatieve en innovatieve merk op de markt. FRANKIA en YUCON (made by Frankia) staan voor kwaliteit, innovatieve technische mogelijkheden, vooruitstrevende indelingen én bieden bovendien maatwerk aan. U kiest dus zelf uw lengte, indeling, motorisatie, uitrustingsniveau en interieurdesign. Elke Frankia wordt op bestelling gemaakt en de mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos… we staan u dan ook met plezier bij voor de configuratie van uw ideale motorhome.

​FRANKIA motorhomes zijn verkrijgbaar op Fiat (ALKO) én op Mercedes chassis – ook met de achterwiel aangedreven 3L V6 motor, en dit tot van 6,5 tot 9 meter. Frankia is de absolute koploper op vlak van autonomie en keuzemogelijkheden en biedt oplossingen op maat van uw wensen en budget.
YUCON campervans zijn er vanaf 6 meter, en ook in dit segment verrast Frankia met zijn innovatief ‘microliner’ concept op Mercedes V6 onderstel. Uiteraard ook verkrijgbaar in 4×4 uitvoering.

​Contacteer ons voor meer informatie.

Hieronder kan u steeds de meest recente catalogi terugvinden. Neem ook zeker een kijkje op de websites van Frankia & Yucon: www.frankia.de en https://yucon.frankia.com/
Nieuwe Frankia motorhomes te koop! Bezoek onze showroom!

nieuwe frankia en yucon
frankia en yucon

Nieuwe motorhomes en campervans

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Stel zelf uw droomcamper samen

Neem nu contact met ons op!
frankia
yucon_logo_black
Bronn Technics