Home » Nieuw

Nieuwe Frankia motorhomes en Yucon campervans

Nieuwe motorhome kopen? Neem enkel genoegen met het beste.

​De Duitse merken FRANKIA en zusterbedrijf RMB vertegenwoordigen het exclusieve gamma van de Pilote-group. Beide merken staan reeds jaren bekend als de meest kwalitatieve en innovatieve merken op de markt.FRANKIA en RMB staan voor kwaliteit, innovatieve technische mogelijkheden, vooruitstrevende indelingen én bieden bovendien maatwerk aan. U kiest dus zelf uw indeling, motorisatie, uitrustingsniveau en interieurdesign. Elke Frankia wordt op bestelling gemaakt en de mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos… we staan u dan ook met plezier bij voor de configuratie van uw ideale motorhome. Elk jaar zijn er ook enkele showroom-modellen te koop aan verminderde prijs. Wees er snel bij of reserveer deze ruim op voorhand.

​FRANKIA motorhomes zijn verkrijgbaar op Fiat (ALKO) en Mercedes, en dit tot van 6,5 tot 8,5 meter, met een maximale lading van 3,5 tot 5,5 ton. RMB neemt de zwaardere voertuigen voor zijn rekening en fabriceert op Iveco Daily of Eurocargo en MAN. Van 7,5 ton tot 12 ton, en een lengte van 8,74 tot 10,65 meter.

​Contacteer ons voor meer informatie.

Intussen verwijzen we u graag naar de websites van onze merken. www.frankia.de en www.rmb-reisemobile.de. Nieuwe Frankia motorhomes te koop! Bezoek onze showroom

nieuwe frankia en yucon
frankia en yucon

Nieuwe motorhomes en campervans

Stel zelf uw droomcamper samen

Neem nu contact met ons op!
frankia
yucon_logo_black