Home » Mobilhome nieuw

Mobilhome nieuw

  • Technische know-how
  • Service minded
  • Persoonlijk advies

Plan je binnenkort op reis en wil je een mobilhome nieuw kopen? Wij zijn dé motorhome specialist in Temse, centraal in Vlaanderen tussen Antwerpen, Gent en Brussel en verkopen zowel splinternieuwe als tweedehands motorhomes die na onze uitvoerige onderhoudsbeurt zo goed als nieuw verkocht worden. Wanneer je een mobilhome nieuw gaat kopen, wil je uiteraard dat deze geheel naar jouw wens is. Bij BRONN TECHNICS heb je de mogelijkheid om jouw mobilhome te personaliseren en te kiezen voor je eigen interieurdesign en uitrustingsniveau; helemaal op maat gemaakt. Geef jouw wensen door en samen creëren wij jouw droomcamper!

Een mobilhome nieuw kopen doe je bij een ervaren motorhome specialist

Wanneer je een motorhome nieuw wilt kopen, ben je bij ons op de juiste plek. Met tientallen jaren aan ervaring weten wij alle ins en outs van campers. Wij zijn dan ook niet voor niets geselecteerd als exclusieve FRAKIA en YUCON verdeler in België. Met onze enorme technische know-how in combinatie met ons uitgebreid gamma van kwalitatieve motorhomes die wij zelfs op maat kunnen laten maken, slaag je bij ons gegarandeerd! Ons vakkundige team maakt iedere dag opnieuw motorhomes op bestelling. Elke motorhome is uniek.

Direct uw camper verkopen?

Neem nu contact met ons op!

Een tweedehands motorhome zo goed als nieuw kopen voor een scherpe prijs

Beschik je niet over het budget om een mobilhome nieuw te kopen? Geen probleem. Kies een tweedehands motorhome uit ons ruime aanbod en koop deze zo goed als nieuw. Wij kijken alle campers grondig na waardoor je zeker bent van jarenlang reisplezier en helpen u bij het voorzien van airco. Wil je een mobilhome nieuw of tweedehands bij ons kopen? Kom dan langs in onze showroom en ervaar de servicegerichte en familiaire sfeer die er bij ons heerst. Wij zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 18.00 uur geopend en zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur. Na de reguliere openingsuren, op zondag en maandag bezoek je ons uitsluitend op afspraak. Bel voor het maken van een afspraak of voor het stellen van vragen naar 037712936.

Meer lezen over Frankia? Bekijk hieronder de brochures

Bronn Technics