Exclusieve FRANKIA & YUCON fabrieksbeurs

Ontdek de nieuwe modelreeks 2021 in absolute première tijdens onze fabrieksbeurs – opendeurdagen!
Van 18 tot 24 september kan u in alle rust de nieuw modelreeks 2021 bezichtigen in onze showroom te Temse.
We zijn in deze periode dagelijks geopend van 9 tot 18u, en in het opendeurweekend van 10 tot 17u.

Met het oog op de veiligheidsmaatregelen m.b.t. covid-19 is het aangeraden (maar niet verplicht) ons per mail op de hoogte te brengen van uw bezoek.
Het aantal gelijktijdige bezoekers zal indien nodig beperkt worden in overeenstemming met de geldende maatregelen.

Ontdek Frankia kwaliteit en keuzemogelijkheden.

De Duitse premium merken Frankia en YUCON (made by Frankia) staan reeds jaren bekend als de meest kwalitatieve en innovatieve merken op de markt.
Frankia staat voor kwaliteit, innovatieve technische mogelijkheden, vooruitstrevende indelingen en individuele keuzemogelijkheden. Zelfs maatwerk is mogelijk.
U kiest dus zelf volgens wens en budget uw indeling, motorisatie, lengte, uitrustingsniveau en interieurdesign.
Elke Frankia is uniek en mogelijkheden zijn eindeloos. We staan u dan ook met plezier bij voor de configuratie van uw ideale motorhome.

Ontdek de nieuwe modellen zoals het jubileummodel 1960 en de lichtgewicht 3.5T NEO in 60 years editie. En uiteraard zal ook de unieke PLATIN reeks goed vertegenwoordigd zijn op de fabrieksbeurs, met maar liefst 4 verschillende indelingen en designs. De PLATIN blijft de onbetwistbare leider op de motorhome markt. Mercedes-Benz 3L V6 motor met achterwielaandrijving in combinatie met een echt all-inclusive concept en onnavolgbare technische uitvoering voor maximale autonomie. Alles in een exclusieve design-jasje. Geen enkel merk of model biedt dezelfde mogelijkheden. Ontdek de PLATIN en alle andere modellen van 18 tot 24 september in Temse.

Onderaan dit bericht kan u een overzicht terugvinden van de modellen die zullen te bezichtigen zijn op de fabrieksbeurs-opendeurdagen. Graag tot dan!
HIER kan u trouwens ook de nieuwe catalogi reeds terugvinden. Op de prijslijst is het nog even wachten… (voorlopig staat die van vorig jaar er nog)

Limited edition Frankia 1960 – Full option anniversary model

Ontdek de exclusieve 1960 – Ons jubileummodel voor het 60 jarig bestaan van Frankia in limited edition, met slechts 60 stuks wereldwijd verkrijgbaar!
De meest compleet uitgeruste motorhome ooit voor echte FRANKIA liefhebbers! Een wagen met een totale cataloguswaarde net over 200.000€… maar wij bieden hem in België aan voor een vaste prijs. 149.000€ all-in. Bekijk hier alvast een korte videoreportage.

Frankia T7 GDK NEO 3500kg – 60 years edition

Ontdek de nieuwe Frankia Mercedes-Benz M-Line NEO 7.0 – nu met nog meer mogelijkheden en indelingen, en bovendien verkrijgbaar in de zeer complete 60years editie.
Full option met maar liefst 10.000€ voordeel. De complete NEO 60years is reeds beschikbaar vanaf 86.937€ inclusief lithiumbatterij, geïntegreerde omvormer, en tal van andere opties.
Even een virtueel bezoek? Klik hier!

YUCON campervan gamma verder uitgebreid

Ontdek de laatste toevoeging aan het Frankia campervan, de YUCON 7.0 GD.
Het volledige YUCON gamma zal dus te bezichtigen zijn – ook testrit is mogelijk (op afspraak)
– YUCON 7.0 Lounge
– YUCON 6.0 GD 4×4
– YUCON 7.0 GD

 

Overzicht beursvoertuigen

– Frankia I 8400 PLUS PLATIN
– Frankia I 8400 PLUS PLATIN
– Frankia I 8400 GD PLATIN
– Frankia I 7900 GD PLATIN
– Frankia 1960 limited edition
– Frankia I 890 QD/B TITAN
– Frankia T 7 GDK NEO 3.5T
– Frankia I 680 PLUS
– Frankia I 740 PLUS
– Frankia T 7400 GD
– Frankia I 740 GD
– YUCON 6.0 4×4
– YUCON 7.0 Lounge
– YUCON 7.0 GD

 

Bronn Technics